Етническият сириец Дани Кики може да заиграе в Албания. Представител на шампиона на страната Скендербег се е свързал с нападателя на Локомотив Пловдив, за да проучи възможността той да подсили тима.

От бившия отбор на Венци Христов са на път да изпреварят ЦСКА за някогашния ни младежки национал, който наскоро отхвърли покана да играе за представителния тим в родината на баща му Сирия. Шефове от "Армията" са влезли в контакт с футболиста, независимо, че тои има договор с тима от парк "Лаута" за още година и половина, пише "Меридиан мач".

Лично главният мениджър на "червените" Стойчо Стоилов е звънял на играча преди около месец. Именно Дани Кики вкара победния гол за "черно-белите" срещу ЦСКА-София на "Българска армия".

Близки до футболиста разкриха още, че той има мъжката дума на Христо Крушарски, че ще го пусне без финансов иск само в клуб от чужбина, а от Скендербег са категорични, че нямат бюджет за трансфери. Албанците, подобно на ЦСКА-София, нямат право да участват в евротурнирите.

Това лято те не бяха допуснати до квалификациите за Шампионска лига заради това, че са манипулирали резултатите от свои мачове. В момента след две поредни загуби тимът се срина на трето място в класирането в Албания след Кукеси и Партизани (Тирана), но си остава основен фаворит за титлата.