Нападателят Радослав Ки­рилов почти сигурно няма да носи повече екипа на Берое. Футболистът, който е преотстъпен при заралии от Киево, се възстановява в Италия от контузия. Договорът му за наем е дo края на сезона. Кири­лов обаче едва ли ще се върне под Аязмото.

25-годишният играч държи да се възстанови по най-добрия начин и да опи­та да си уреди по-качествен трансфер през лятото. Така може да се окаже, че той вече е изиграл последния си двубой за тима, който бе в средата на декември при равенството 1:1 с Локо ГО. Още повече че в Италия са го посъветвали да не форсира лечението си и ед­ва ли ще се завърне в Стара За­гора.

Роденият в Симитли бивш юношески и младежки нацио­нал бе привлечен при зелените от Александър Димитров през миналото лято преди мачове­те от евротурнирите.

В началото той пак бе кон­тузен, но се възстанови и за­писа не лоши мачове при Ферарио Спасов. До голяма сте­пен заради неговото отсъ­ствие Феро взе Антон Карачанаков, който също е под наем в Берое до края на сезона. Пра­вата му се държат от полския Краковия.

В същото време ръковод­ството обмисля да предложи нов договор на друг напада­тел - Георги Божилов. Той под­писа със заралии през лятото на 2015-а. Настоящият му кон­тракт изтича с края на шам­пионата. Божилов дойде без пари от Черно море. Вероят­ността да продължи да носи екипа на Берое и след лятото не е малка.