Легендата на Локомотив Пловдив Христо Бонев поздрави настоящия голмайстор на отбора Мартин Камбуров за неговия 186-и гол за клуба в елита на родния футбол.

"Поздравявам Мартин Камбуров за 186-ия му гол. Аз съм изключително горд, че той е човекът, който бие рекорда ми в Локомотив (Пд). Наясно съм, че постиженията се постигат, за да се подобряват", отсече Зума.

"Само на Стефка Костадинова рекордът няма да падне. Всички локомотивци сме горди от това. Мартин е човек, който се раздава за отбора. Когато има труден момент, той хваща тима и го повежда. Смятам, че още много рекорди ще подобри той."

"Историята дава на хората да се разбере кой какво е правил през годините. Камбуров заслужава уважение, но и техните постижения ще паднат някой ден. Със сигурност ще изпревари Динко Дерменджиев и Наско Сираков, защото може да играе дълги години и го чакат много голове."

"Виждам го как тренира, той се раздава всеки ден", заяви легендата на Локомотив (Пд) Христо Бонев, след като Мартин Камбуров надмина постижението му от 185 гола в елита на българския футбол.