Треньорът на Дунав (Русе) Веселин Великов обяви пред Gol.bg, че не може да разбере от къде идват нападките по негов адрес, но обясни внимателно цялата ситуация пред нашата медия.

В днешната преса излезе информация, че той е изпуснал от контрол съблекалнята на отбора и се е стигнало до бой с футболист на тима на когото не се споменава името.

Всъщност, "потърпевшият" е Марио Петков, който вече е изгладил отношенията си със специалиста. 

"Искам да кажа, че всичко това, което се пише, е преувеличено. Не е имало никакъв бой или нещо подобно, това са пълни глупости. Имаше спор между мен и самия футболист, но това са нормални неща от тренировъчния процес и се случват почти ежедневно във всеки един отбор. Няма никаква драма, нито проблем", обяви Великов пред нашата медия.

"С въпросния футболист се разбрахме и всичко е наред, дори вече си тренира с нас. Търси се под вола теле, но това е нормално, след като толкова вдигнахме летвата през миналия сезон".

"Не приемам нападките лично. Нагледал съм се на какво ли не във футбола, но просто нека когато се казва нещо да се казва по начина, по който се е случило".

"Явно с цялостното си добро представяне сме трън в очите на някои хора. Вече съм от 4 години в този отбор и като цяло съм свикнал. Мога смело да кажа, че при нас всичко е наред. Играе си и няма напрежение. Искам категорично да опровергая също, че не съм изпуснал съблекалнята, както се говори, напротив. Всичко си е постарому".