Исмаил Иса вече не е опция за Локомотив (Пловдив), заяви старши треньорът Воин Войнов. Той обаче добави, че на проби в отбора има нападател от Франция, чието име е Казанова.

"Заслугата за успехите ни е изцяло на момчетата, които се трудят много съвестно. И аз не съм очаквал да се представяме така добре. Само в един мач досега не бяхме на ниво. Ванчо Траянов беше с вирусно заболяване и не можеше да започне титуляр. Пламен Крумов страда от разтежение. Доволен съм от привличането на Симеон Райков и Асен Георгиев".

"Исмаил Иса вече не е опция за нас. Намерил си е отбор в чужбина. Днес пристигна нападател от Франция и Дай Боже да ни задоволи изискванията, за да помогне на отбора. Казанова от утре ще се готви с нас и ако е в добро състояние може да го картотекираме още за следващия мач. Локомотив е велик клуб. Може без Мартин Камбуров, може и без мен. С Камбуров естествено беше по- лесно. Надявам се нещата с новия нападател да се получат.  Финансово няма проблеми. Нашият президент направи всичко възможно да няма такива проблеми. Това си личи и от играта на футболистите", заяви той след победата с 3:1 над Витоша.