Треньорът на Верея Илиан Илиев внесе яснота пред Блиц около това, което се случва и ще се случва в старозагорския клуб. В четвъртък играчите отказаха да тренират заради забавени заплати, премии и пари за наеми, а вчера имаха среща с ръководството.

След нея те подновиха тренировки, а наставникът разкри какво точно се случва. В понеделник Верея има гостуване на Витоша (Бистрица), което е с начален час 18:00.

„Дойде човек от ръководството и обясни, че това, което бяха обещали в началото на сезона няма как да бъде осигурено и изпълнено. Оттук нататък всеки играч решава сам за себе си какво ще бъде бъдещето му. Дали ще разтрогват по взаимно съгласие, дали ще ходят на арбитражен съд или ще останат“, започна Илиев.

„С футболистите взехме решение да изиграем мача с Витоша за чест. След това има две седмици почивка, в които всеки един ще вземе решение сам за себе си какви действия ще предприеме. Решихме да тренираме и да излезем срещу бистричани. Заради клуба, заради честта, мачът трябва да се изиграе“, допълни специалистът.

„Моето бъдеще? Ще взема решение, след като видя кои футболисти ще останат. Сега най-важен е мачът с Витоша“, завърши Илиев.