ЦСКА играе контрола с Марица в паузата за националните отбори, като треньорът Стамен Белчев няма да може да разчита на най-малко 10 играчи, пише "Тема Спорт".

Проверката е на 2 септември сутринта в Панчарево, като предстои да се уточни началният час.

На линия за армейците със сигурност няма да са 9 национали - повиканите от Петър Хубчев - Китанов, Недялков, Чорбаджийски, Малинов, Манолев и Десподов, двама чужденци - Кубемба (Република Конго) и Черниаускас (Литва), както и Александър Георгиев, който е част от младежите ни. Португалският халф Давид Симао също почти сигурно е аут за проверката.

Той се е прибрал от рехабилитация-та в родината си вчера, но няма да стартира седмицата на пълни обороти. Нападателят Милчо Ангелов също може да не играе в събота, тъй като не е на 100% готов след травма. Почивка по всяка вероятност ще получи и нападателят Фернандо Каранга заради здравословните си проблеми след двубоя в Стара Загора.

Така броят пропускащи контролата с Марица футболисти може да набъбне до 12. За сметка на това на линия ще е десният бек Стойчо Атанасов, който до спаринга ще е напълно възстановен от своята травма.