Десният бек Цветомир Панов (28 г.) ще стане третият преподписал с Ботев Пловдив. Това се очаква да се случи в първите дни след Нова година, пише "Тема спорт".

Досега канарчетата удължиха договорите на вратаря Иван Чворович и капитана Лъчезар Балтанов. Контрактът на Панов е до лятото на 2018-а. През този сезон той стигна и до националния отбор. "Все още не ми е предложен договор. Но моето желание е да продължа в Ботев Пловдив", коментира наскоро Цветомир Панов. Желанието на старши треньора Николай Киров-Белия е да продължи да разчита на него. Панов е несменяем титуляр на десния бек.

Той дойде при канарчетата през лятото на 2016-а, след като се оказа ненужен в Славия. През миналия сезон записа 29 мача за жълто-черните в елита, а през този - 19. На "Овча купел" бранителят изкара 2 сезона и половина. В кариерата си е ритал още за Любимец, Спартак Плевен, Видима-Раковски и Литекс, където започва кариерата му през 2008/09. Освен на Панов през лятото изтича още договорът на левия краен защитник Йордан Минев.