Треньорът на Берое Димитър Димитров сподели след победата над Левски с 2:0, че старозагорци могат да играят още по-силно от показаното тази вечер. Херо разкри, че тимът продължава да се подсилва, като се очакват още футболисти.

Потенциалът на нашия отбор е много повече. Сигурно разликата с Левски отпреди е космическа, говоря за заплатите. Смятам, че днес Берое не игра повече от 50-60%, но това беше достатъчно да спечелим. Длъжни сме да се подобряваме.

Късметът го има във футбола, но в Стара Загора имахме тотално превъзходство, 22 или 24 удара, и паднахме. Поне сега съдбата е на нашата страна. Ние не сме взели външните халфове. Единият подписа договор, чакаме да дойде още един външен халф и тогава ще сме окомплектовани.

В определените мачове и определените съперници можем да сменяме тактиките. Мисля, че тази година шампионатът е изравнен и ще бъде тежка и борбата за влизане в шестицата.

Искам да сме по-добре от миналата година и да сме в борбата за Лига Европа. Нуждаем се от поне още трима. Иска ми се да имаме вариативност – чужденци търсим", каза Димитров.