„Берое“ загуби от „Етър“ с 0:1 във втората си контролна среща от зимната подготовка. Единственото попадение бе дело на Милчо Ангелов и дойде в 48-та минута на мача.

Двата тима изиграха бърз и борбен двубой, но чистите голови положения бяха малко.

Симеон Мечев пробва удар от дъгата в 4-та минута, но Ганев улови.

Шест минути след това Александър Василев бе изведен отлично зад гърба на отбраната, напредна и стреля от малък ъгъл, но не намери целта.

В 18-та минута Фуртадо навлезе в пеналта и шутира в близкия ъгъл, но Господинов улови.

Две минути по-късно Лебон проби по крилото и центрира в наказателното поле, където удар на Кукула бе блокиран, а след това Еривалдо извърши нарушение в атака.

В 27-та минута Иван Минчев изпълни добър пряк свободен удар, но топката мина на сантиметри от гредата.

Три минути след подновяване на играта гостите откриха резултата. Мечев центрира в пеналта, а там Милчо Ангелов успя да прати топката с глава в далечния ъгъл – 0:1

В 57-та минута Лебон нахлу в наказателното поле и стреля, топката срещна тялото на бранител, а след това Кукула отправи удар с глава, но не намери целта.

Три минути по-късно отново Кукула засече центрирана от корнер топка, но ударът му мина над вратата.

В следващата ситуация Кукула изведе Еривалдо на чиста позиция, но ударът на крилото мина на сантиметри от гредата.

Васил Василев от отбора до 17 г. влезе на мястото на Кукула в 65-та минута на мача и на два пъти създаде опасни ситуации пред вратата на гостите, но не успя да отправи опасен удар.

В 72-та минута Мариян Иванов засече с глава центрирана отляво топка, но ударът му срещна гредата.

Следващата проверка на „Берое“ е в събота (23 януари) срещу „Локомотив“ (Пловдив). Подробности за двубоя ще бъдат обявени в следващите дни.