Халфът Серкан Юсеин не е доволен от революционния 8-часов работен ден, въведен неотдавна в ЦСКА 1948, и прави всичко възможно да се махне от клуба, научи „Мач Телеграф“.

Голямата звезда Мартин Камбуров първи се разбунтува срещу новите принципи на работа, и се разбра с ръководството да напусне в посока "Берое". След това по същата причина с „червените“ се раздели и спортният директор Кирил Котев.

Серкан също демонстративно показвал недоволството си от режима при „армейците“. Той закъснявал за повечето тренировки на тима, а освен това не изпълнявал голяма част от инструкциите на новия треньор Тодор Киселичков. Бившият играч на "Ботев" (Пловдив) и "Лудогорец" нямал нищо против да се раздели дори със заплатата си, която според различни източници е около 15 000 лева, стига да играе в друг отбор с обичайни работни практики.

Серкан записа 18 участия в досегашните 26 мача на ЦСКА 1948 през сезона, но не записа и минута в последните две срещи на отбора с Лудогорец и Локо Пловдив. Преди няколко дни „червените“ предприеха нова стъпка, назначавайки на 8-часов ден в клуба и психоложката Лилия Стефанова.