Берое е договорил 4 нови попълнения, разбра "Тема Спорт". Те вече са подписали предварителни контракти със заралии, които ще влязат в сила от 1 юли.

Става въпрос за двама български играчи и двама чужденци. Иностранците и капитанът на Царско село Реян Даскалов са били договорени още от бившия вече наставник Димитър Димитров-Херо. Другият български играч е уреден от новия треньор Петър Колев. Засега името му се пази в тайна. Единият чужденец е защитник. В Стара Загора вече са започнали действия по връщането на свои футболисти, които играят във Втора и Трета лига. От Янтра Габрово ще бъдат отзовани вратарят Иван Гошев и Стоян Иванов.

От Черноморец Бургас ще бъде върнат Валентин Иванов. Опция за лятната селекция е и завръщане на защитника Камен Хаджиев, който в момента е част от унгарския Академия Пушкаш, но няма да остане след края на сезона. Стана ясно името на един от чужденците, който остава със сигурност под Аязмото и за следващия сезон. Петър Колев ще може да разчита на нападателя Алиун фол. Близо до оставане е и десният халф-бек Стив Фуртадо, както и централният защитник Георги Ангелов, чийто договор изтича и интерес към него имаше от ФК ЦСКА 1948 Сф. От Стара Загора почти сигурно ще си тръгнат Макута, чийто наем от Брага изтича. Конте, Октавио и Еривалдо.