Треньорът на Ботев Пловдив Азрудин Валентич, се надява на още два входящи трансфера до старта на пролетния дял от шампионата. "Канарчетата" се прибраха от лагера в Дубай, където изиграха престижни контроли с Легия Варшава, загубена с 0:2, и руския Зенит.

“Прогресираме през цялото време - обяви Валентич на родна земя. - В първия мач загубихме, пропуснахме много шансове. Срещу Зенит играхме по-добре. Доволен съм от момчетата, тренираха добре. Три и половина седмици трябва да продължим да работим, на това време, надявам се да нямаме контузени и да няма вируси. Трябва да сме готови за началото на полусезона. Чувствам се добре, доволен съм от това, което виждам", каза спецът, цитиран от "Труд".

По отношение на селекцията, той обясни: "Работим по трансфери. Не е тайна, че искаме да доведем нови двама футболисти. Искаме да отговарят на нашия профил, но дори и да не стане се радвам на тези, които имам."

"Балтанов работи много добре, особено през втората седмица. През първите няколко дни имаше малко проблеми, не беше на нужното физическо ниво, но през втората седмица работи много добре. Винаги, когато се включва, помага с опита и поведението си. Сега предстоят три дни почивка и след това ще говорим за него за договор."

Снимка: Lap.bg