ЦСКА 1948 постигна нова победа по време на лагера си в Турция. “Червените” се наложиха с 2:1 над втородивизионния полски тим Миедж, като това бе и последната им проверка на турска земя.

Мачът започна с близо половин час по-късно, защото съдиите в срещата закъсняха. "Червените" откриха резултата в 12-ата минута. Центриране отляво бе засечено с глава от Ангел Бастунов, който насочи топката в долния десен ъгъл на вратата на Абрамович - 1:0.

В началото на второто полувреме ЦСКА 1948 стигна до втори гол. В 52-ата минута Галин Иванов се разписа за 2:0. В 74-ата минута опасно положение за поляците без малко не завърши с автогол на Ндунгала, който опита да изчисти остро центриране.

10 минути по-късно поляците получиха правото да изпълнят дузпа, след като резервата Борислав Вакадинов спъна съперник в наказателното поле. Зад топката застана Патрик Маку и не сбърка, като прати Иван Караджов в обратния ъгъл - 2:1.

Натискът на Миедж продължи, като 2 минути по-късно футболист в синьо стреля опасно с глава и прати кълбото на сантиметри над вратата на Караджов. В заключителните минути българският тим можеше да вкара и трето попадение, но така и не успя. /БГНЕС