Треньорът на Локомотив Пловдив Александър Тунчев обяви, че подава оставка и няма да води смърфовете срещу ЦСКА в следващия кръг. Железничарите загубиха тежко с 0:4 в Бистрица от ЦСКА 1948.

"Можем само да гадаем как щяхме да изглеждаме с 11 души. Но това не се случи, така че няма смисъл да отговарям на този въпрос. Имаше доста странни отсъждания през първото полувреме, но и да коментирам съдията, това няма да промени нищо. Теренът беше много тежък, а голът в началото на второто полувреме ни срина психически", каза бившият национал на България.

"Аз ще поема моята отговорност и ще подам оставка, за да започне отборът отначало. Мисля, че на Локомотив му трябва ново начало. Не съм взел това решение на база само този мач, мисля, че е дошло времето за промяна. Собственикът винаги е бил зад мен, винаги съм имал доверието му, но за да тръгне този отбор напред, явно трябва промяна.  Локомотив Пловдив може да се измъкне от тази ситуация само с победи и се надявам това да се случи още в следващия кръг. Не очаквам обаче аз да бъда треньор в мача с ЦСКА". завърши Тунчев.

Снимка: Lap.bg