Президентът на Славия Венцеслав Стефанов е категоричен, че младият Кристиян Христов, ще се превърне в едно от откриятията на българския футбол. Талантът помогна на белите да станат шампиони в Елитната група до 19 години и специалистите на „Овча Купел“ му предричат бляскаво бъдеще.

Стефанов отрече информациите в Португалия, че ще отмъква бившия играч на ЦСКА Енрике Рафаел, който е чакан във ФК ЦСКА 1948.

„Какво, че не ви чух – Енрике Рафаел? Ни Енрике ще крада, ни Рафаел ще отмъквам. Някой в Португалия е объркал клавишите, като си е писал дописката“, отсече босът на Славия пред БЛИЦ.

„Остави го Енрике, аз такъв нямам, ама имам Кристиан. Това е едно младо момче, което е от нашата школа. Сега Заги ще му дава шанс при мъжете. Смело мога да кажа ,че Кристиан е като Балъков. Но в съвременен и усъвършенстван вариант. Запомнете го. Ще ви накара да ръкопляскате. Този момък ще е едно от големите открития на българския футбол. Нали все се оплакваме, че нямаме добри играчи. Елате да видите за каква техника става въпрос“, убеден е Венци Стефанов.

Снимка: Lap.bg