треньорът на Локомотив Пловдив Александър Томаш вече работи по селекцията за пролетния дял, пише Тема спорт. Наставникът на черно-белите вече е набелязал двама българи. Засега имената им се пазят в тайна. Те са били гледани няколко пъти от Томаш и щаба му. Става въпрос за вътрешен полузащитник и флангови футболист. Тепърва предстоят предварителни разговори за евентуалното им привличане през зимата.

Тогава пък се очаква черно-белите да са на лагер в Турция. Такива са плановете, като спортно-техническият щаб на пловдивчани работи от рано и по това направление.

Едновременно с текущите дейности на „Лаута“ гледат и към бъдещето. Очаква се нови договори зимата да подпишат двама. Това са Бирсент Карагарен и младият защитник Мартин Паскалев. Техните контракти са до лятото на следващата година. Ръководството обаче иска по от рано да уреди този въпрос и двамата да продължат да носят бяло-черния екип.

Има още няколко футболисти, които са обвързани с Локо до юни 2023-а, като тепърва ще се водят разговори и за тях. Ще има и освободени футболисти.

В момента обаче всички мисли са насочени към предстоящото домакинство срещу ФК ЦСКА 1948 Сф. Двубоят е в понеделник, а от началото на сезона Томаш няма загубена точка на „Лаута“.

Треньорът на Локо Пловдив получи добри новини. Близо до завръщане в игра са централните защитници Раян Бидунга (25 г.) и Луан (26 г.). Конгоанецът и бразилецът, които лекуват контузии, имат шанс да попаднат в групата за домакинството на ФК ЦСКА 1948 Сф.

В отсъствието на чужденците Александър Томаш залагаше на младоците Мартин Паскалев и Тодор Павлов.

Снимка: Lap.bg