Спортно-техническият щаб на Славия ще се раздело с Георги Вълчев. 31-годишният дефанзивен полузащитник вече все по-рядко записва минути за тима. В изминалия кръг белите победиха с 2:1, но на „Герена“ халфът остана неизползвана резерва. Р

оденият в Сандански футболист може да прекрати договора си със столичани по взаимно съгласие през зимната пауза. Този сезон Вълчев има 11 мача за Славия в шампионата, като едва в 8 е започвал като титуляр. В някой от срещите той действа и като централен защитник. Вълчев пристигна в „Овча купел“ преди близо 3 години след период в Ботев Враца. У нас е носил още екипите на Верея, Нефтохимик, Локомотив Пловдив, Любимец, Светкавица Търговище и Чавдар Етрополе.

Почти сигурно Славия ще се раздели с още двама играчи, пише Тема спорт. Има и такива под наем, които ще се завърнат. Такъв е Димитър Стоянов, който е в Берое. Столичани ще проведат основната част от своята зимна подготовка в Турция. Белите ще са на лагер в Анталия от 11 януари до 1 февруари. В момента агенцията, която урежда нещата, договаря контролите, които съставът на Златомир Загорчич изиграят. Треньорът ще събере състава за първа тренировка след Нова година на 6 януари (петък), като в продължение на три дни ще минат медицински прегледи и функционални изследвания. У нас Славия ще играе спаринг чак след завръщането си от Турция.

Спортно-техническият щаб на белите вече разботи по зимната селекция. Приоритет ще бъде намирането на централен нападател и краен защитник.

Снимка: Lap.bg