Северномакедонски халф от елита на Унгария е възможно да подсили Славия, пише “Тема Спорт”. Очаква се въпросният футболист да акостира на стадион “Александър Шаламанов” за старта на зимната подготовка. Той бе изместен с един ден - от петък (6 януари) за събота (7 януари). Засега сигурно на 100% е само привличането на централния нападател Владимир Николов. Бившият младежки национал идва от австрийския Адмира Вакер и ще бъде представен официално преди заниманието в събота. 

Въпросният северномакедонец пък се очаква да е под наем при “белите”. В момента ръководството уточнява последните детайли. 

За ново попълнение може да се счита и френският централен защитник Натан Гасама. Той вече изкара проби, като бе одобрен от старши треньора Златомир Загорчич. Юношата на Нант имаше известни проблеми с документите в последния си клуб Шоле, но всичко вече е изчистено и той също е чакан за старта на 7 януари. Все пак, Гасама може да се появи и на лагера в Турция, който ще е от 11 януари до 1 февруари. 

Водят се заключителни разговори с Войводина (Нови Сад) и за сина на Небойша Йеленкович - Велко. С тези четирима играчи селекцията може да се счита за приключена на 80%. 

По време на престоя в Турция Славия ще изиграе 5 контроли. На 15 януари съперник е сръбският Младост (Лучани), на 20 януари - казахстанският Кизилжар, на 25 януари е спарингът със словенския гранд Марибор, а после в два поредни дни - 30 и 31 януари, противници ще са елитните руски Оренбург и Факел (Воронеж).

Снимка: Lap.bg