Старши треньорът на Септември (София) Красимир Балъков критикува своите играчи за твърде плахите действия през първото полувреме при загубата с 1:3от директния конкурент за оставане в елита Хебър.

„Не съм очаквал да играем толкова страхливо  цялото първо полувреме, без агресия няма как да стане. Отдавам го на младостта. Не искам да се оправдавам, но е така. Казвам им, че футбол със страх не се играе. Така беше и на мача с Пирин, едно полувреме не стига. Не знам какво трябва да стане, че младите да разберат, че от първата минута трябва да се играе.

 Имаме още мачове, трябва да сме позитивни. Казах на футболистите, че не трябва да навеждат главите и се надявам, че следващият мач ще го изиграем без страх. Няма нищо страшно - излизаш, играеш футбол, никой нищо няма да ти направи дори и да загубиш. Следващият мач със Спартак е финал за нас. Ще се опитаме да възстановим отбора по най-добрия начин, искаме да се върнем отново в битката. Ако загубим, вече може би почти няма да имаме шанс за оставане", каза Балъков пред "Диема Спорт".