Старши треньорът Александър Тунчев е доволен от равенството на Арда срещу "класния отбор" на Лудогорец, с което кърджалии останаха на точка зад шампионите във временното класиране на българското първенство по футбол.

"Нямаше голове, но имаше интересни ситуации пред двете врати. Нормално е да сме доволни, тъй като Лудогорец е класен отбор. Допуснахме грешки и създадохме няколко ситуации в полза на гостите, но за щастие не успяха да ги отбележат", заяви Александър Тунчев за Диема Спорт.

"Срещу водещите отбори в България е най-лесно да се играе. На мен не ми е нужно да мотивирам футболистите, те сами го правят. Надявам се след този мач да бъдат още по-уверени".

Арда можеше и да спечели двубоя. Ел Тетах удари греда, а Пламен Крачунов имаше чиста ситуация за гол с глава, но изкара топката в аут.

"Крачунов играе много добре с глава, но в случая не трябваше да я върти. Не успя да насочи удара по най-добрия начин, но той и останалите се раздадоха. Днес играхме като отбор и няма  помен от мача срещу Славия. Мотивацията бе коренно различна"./БТА

Снимка: Lap.bg