Треньорът на Славия Златомир Загорчич заяви след загубата с 0:3 от Черно море, че много неща при "белите" трябва да се подобрят. Той не пожела да се оправдава и с факта, че това беше четвърти мач за столичани в последните дванадесет дни, като две от срещите бяха тежките е битки с ЦСКА - 1:1 за първенството и 0:1 за Купата. 

"Четири тежки мача. Не отдавам чак всичко на умора. Говорихме си в съблекалнята, че този мач може да е най-тежкият от трите, които изиграхме. Направихме много груби грешки в защита и при трите гола. Ще гледаме да оправим тези неща. Това са възможностите в момента. Надявам се, като минем през още един лагер, да сме наясно какво трябва да правят на терена. Надявам се, че при такава обстановка ще има и резултати", започна Загорчич.

"До втория гол контролирахме нещата. Опитвахме се да изравним резултата. Имахме си някакви ситуации, след това направихме груба грешка в центъра на терена и след това вътре в пенала. Говорихме си в съблекалнята, че няма да се предаваме. Много неща трябва да се подобрят. Това, което най-много искам от тях – себераздаването и днес го направиха, но просто не се получи. Трябваше повече ротации да направим в състава. Нямахме голям избор на определени позиции. Заслужена победа на Черно море и честита победа – да продължават по този начин, а ние да се оправим", каза още Заги.

Снимка: Lap.bg