Старши треньорът на Хебър Любослав Пенев отказа да сподели дали ще остане в клуба и след Нова година. Наставникът говори след загубата с 0:1 от Хебър в последния мач за годината, пише „Тема Спорт“.

„Изиграхме добър мач, но не вкарахме гол. Въпреки че играеш добре, ако не вкарваш се обезсмисля работата, която правиш през тези 90 минути. Въпреки това искам да поздравя момчетата, това бе последен мач за годината.

„Календарната година до момента. Следващата година първенството продължава, давам висока оценка за добре свършена работа“, каза Пенев.

„Коментира се тази тема, но сега не мога да ви отговоря“, каза Пенев на въпрос дали ще продължи да бъде треньор на Хебър и през следващата година.

„Аз мисля, че момчетата израснаха индивидуално и колективно – това се вижда. В правилната посока и на правилния път сме.

Имаме и корекции, които правим и в тренировките, и мачовете. Това е съвсем нормално. Това е дълъг и сериозен процес. Има някои неща, които сме длъжни да променим.

Това са сериозни момчета професионалисти и се отнасят професионално към всяка задача. Ще коментираме“, допълни още Ел Голеадор.