Берое и Етър завършиха 0:0 в последен мач за футболната есен, игран в Стара Загора.

Берое започна по-добре двубоя. В 11-ата минута Енцо Ойос отправи изстрел от фал, при който Мариян Иванов отклони топката, но нито един играч на Берое не успя да се възползва от разбъркването и се стигна до корнер. След изпълнението на ъгловия удар Вини Трибуле отправи шут към вратата на Етър, но защитниците на „виолетовите“ изчистиха топката.

В 22-ата „болярите“ минута Крум Стоянов центрира към Мариян Иванов, който пък опита акробатичен изстрел със задна ножица, а топката мина високо над напречната греда.

В 37-ата минута Шано Букхолда подаде към Мартин Моран, който вкара топката във вратата на Ачинели, но попадението не бе зачетено заради засада.

В 42-ата минута след центриране на Политино, Годой отправи акробатичен удар, но Мартин Величков успя с една ръка да отклони топката в корнер.

В началото на втората част феновете на Берое и Етър се обединиха и запалиха факли, което обаче наложи спирането на играта за около десетина минути.

В 70-ата минута Родриго Ачинели умно излезе напред, за да не позволи на Крум Стоянов, който бе изведен сам срещу него, да отправи удар.

При ответната атака Енцо Ойос пусна към Франсиско Политино, който отправи изстрел, но Мартин Величков го отрази.

В 74-ата минута, след като лично преразгледа с ВАР ситуация между Кольо Станев и Сегундо Пачаме, изгони Станев с директен червен картон.

Пет минути след това Франсиско Политино пропусна едно от най-чистите положения за Берое, стреляйки покрай вратата.

В 85-ата минута Политино получи почти на точката на дузпата, но прати топката в аут. Две минути след това Вини Трибуле върна към Годой, който бе спрян от Величков, а след това удар на Политино бе блокиран.

В петата минута на добавеното време от 13 минути, Енцо Ойос центрира от фал в наказателното поле, където Величков успя да избие удара на Франко Минго, а след рикошет и Жорди Говеа не успя да засече топката във вратата на гостите.

В стотната минута на двубоя Едвин Ласо отправи изстрел от дистанция, който бе много неточен.