Старши треньорът на ЦСКА 1948 Валентин Илиев изрази задоволство от поведението на своя отбор по време на двубоя с Ботев (Пловдив), завършил при нулево равенство. Срещата бе повторен дебют за наставника начело на ЦСКА 1948. 

"Максималист съм и винаги съм търсил успеха. Когато не е победа, няма как да бъда доволен, но не мога да бъде и недоволен, защото се изправихме срещу един много добър отбор, особено във фаза атака. Мисля, че се получи хубав мач. Имахме своите шансове, в които да отбележим. За съжаление не се получи. Това, което ме радва и ме прави уверен, е поведението на отбора. Всички показаха едно добро ниво", коментира след срещата Илиев. 

"Всеки един отбор си изгражда стратегия за мача. В последните минути двубоят стана много отворен. И двата тима искаха победата. Със сигурност липсата на успех се отразява на настроението и самочувствието, но мисля, че отборът разполага с доста потенциал и качество. Убеден съм, че ако работим здраво, отговорно и като отбор, рано или късно и резултатите ще дойдат. Няма да е лесно, но въпреки всичко ние искаме да успеем. Ситуацията при нас е, че искаме да побеждаваме във всеки един двубой. Невинаги се получава, както и днес, но правим всичко възможно това да се промени", каза още наставникът на ЦСКА 1948. 

Снимка: Lap.bg