Локомотив София не игра лошо, но допусна твърде много тактически и индивидуални грешки при "нелепата загуба" с 0:4 срещу Ботев Пловдив в мач от 30-ия кръг на българското първенство по футбол. Това заяви старши треньорът на столичани Данило Дончич.

"Нелепа загуба, но на определени моменти владеехме топката и имахме положения. Първите 20 минути бяха равностойни, но ни вкараха гол, а знаехме, че нападателите на Ботев са много бързи и много опасни. Това се случи и в края на първото полувреме - от чисто наше положение се стигна до индивидуална грешка, подарък, след което стана 2:0", каза той за Диема Спорт.

"Не е истина, че нямаме мотивация. Всички искаме да покажем на какво сме способни, но понякога получаваме лесни голове заради липса на тактическа дисциплина. 

"В първите 20 минути на второто полувреме натиснахме Ботев в тяхната част, но те се защитаваха добре. И пак - контра, грешка в средата на терена, 3:0 и мачът приключи. Момчетата се стараеха и се бореха, всички желаем да не сме в тази ситуация. Не ни трябва красив футбол, а точки".

Снимка: Lap.bg