Националният селекционер на България Ивайло Петев обяви при пристигането на отбора в страната, че поема цялата отговорност за тежката загуба от Хърватия с 0:3 снощи.

Той призна, че от сърце иска да бием Азербайджан в последния ни мач от евроквалификациите, които се оказаха огромен провал за нашите национали.

"Естествено, цялата отговорност я поемам аз. Това е нормално. Казах и след мача, много разочароващ двубой за нас. Но при положение, че дадохме път на някои млади момчета, трябва да се изстрадат и тези загуби. Направихме всичко възможно да затрудим Хърватия, но този гол в началото до голяма степен наруши много неща в нашия тим." 

"До голяма степен първият гол повлия и 100% стоя зад тези думи. На класата на двата отбора няма да обръщам внимание, сами знаете къде играят техните играчи и къде нашите - лош резултат", сподели Петев на летището.

Накрая той сподели че ще даде всичко от себе си, за да може отборът поне да завърши квалификационния цикъл с успех. В последния си мач националите домакинстват на Азербайджан на 13 октомври. 

"Очаквам да победим Азербайджан, ще направя всичко възможно да взема необходимите мерки. Това го искам с цялото си сърце", сподели на летището селекционерът на националния отбор.