Селекционерът на Люксембург Люк Холц не скри разочарованието си след поражението на неговия отбор с 3:4 от България на старта на Световните квалификации в група А.

"Чувствам се доста зле от допуснатата загуба в последния момент от мача. Другото нещо, което е неприятно е, че веднага след като вкарахме гол, те го връщаха. Но явно трябва да приема загубата", започна специалистът.

"Видях обаче и хубави неща. Но пък резултатът е такъв, че все още трудно асимилирам какво се случи. Да си кажа, не виждам кой знае какви грешки в защитата. Може би не атакувахме достатъчно добре втората топка, но няма да правя забележки публично, ще видим какво ще покаже анализът."

"Сега обаче сме още млад отбор, имахме титуляр роден през 2000 година, после влезе още едно момче на 18 години. Ще видим какво ще покаже този състав, когато натрупа опит."

"В атакуващ план не си спомням кога Люксембург е вкарвал три гола в един мач и то като гост. Мачът трябваше да завърши наравно, но за съжаление не се случи", каза още Люк Холц.