Авторът на почетния гол за България при загубата с 1:4 във Франция снощи Мишо Александров е на мнение, че той и неговите съотборници не са си повярвали, че могат да вземат нещо от мача.

"Може би не си повярвахме след 1:0. Един ранен гол за нас, който никой не очакваше. Не дадохме нужния тласък, за да направим нещо по-добро", започна Александров.

"Не мога да кажа, че не си помагаме, нито, че загубата е конфузна. Класите на двата отбора е съвсем различна. Не можахме да се противопоставим на толкова висока сила."

"Излизаме срещу Швеция да се борим. Пределно мотивирани и концентрирани и се надявам да направим една среща и да спечелим точки за България.

"Единственото, което пожелавам на себе си и на българския народ, да видя целият стадион да пее химна заради изявите ни. Ще излъжа, ако кажа, че сме очаквали да поведем рано на Франция. Поведохме рано, съумяхме да си помогнем, но класата на Франция си каза думата."

"Играха страхотно след почивката, изобщо не ни оставиха шансове да направим, каквото и да било. Но трябва да се учим от грешките си. Имаше и хубави неща за нас, добри контраатаки направихме. Смятам, че ако това оръжие го ползваме и занапред, ще се представяме по-добре", добави Александров.