Защитникът на националния отбор на Косово по футбол Фидан Алити заяви, че е разочарован от пропуснатата победа при гостуването на Черна гора в европейска квалификация снощи.

Двубоят в Подгорица завърши 1:1, а за Косово предстои още едно гостуване на България в София в понеделник.

"Изиграхме добър мач. Поведохме и имахме достатъчно ситуации за втори гол, с който да решим всичко, но не се възползвахме. Не знам какво да кажа. Изпуснахме победата. Не смятам, че ни липсва опит. Може би нямахме късмет, който понякога оказва сериозно влияние във футбола. Надяваме се шансът да бъде на наша страна в следващия ни мач. Отиваме в България, за да вземем тлите точки. Сега най-важното е да си починем и да бъден възстановени на 100 процента за двубоя в София", заяви бранителят на шведския Калмар.
Милот Рашица, който откри резултата срещу Черна гора, също смята, че Косово е трябвало да спечели.

"Заслужавахме победата. С оглед на играта, особено през първото полувреме, когато трябваше да вкараме още един-два гола. Ще трябва да анализираме нещата. В първия ни мач срещу България имахме превъзходство, но също пропуснахме победата. Спечелените 2 точки от първите ни две срещи не са достатъчни. Съвсем спокойно можеше да имаме 4, а дори и 6. Надявам се на наваксаме пропуснатото при гостуването в София", заяви Рашица, който играе във Вердер Бремен.