Президентът на Славия и член на Изпълкома на БФС - Венци Стефанов, заяви, че по време на днешното заседание на изпълнителния комитет, ще предложи Николай Киров-Белия за селекционер на националния отбор на България.

"Ще предложа Николай Киров за селекционер на националния отбор. Той е треньор, който може да обедини тима. Точно такъв специалист ни трябва. Това, че Лечков е работил с Дерменджиев, не означава, че трябва да го назначаваме. Всички помним как Ботев Пловдив на два пъти победи Лудогорец."

"Тогава Ботев бе воден от Белия, а Лудогорец от Гошо Дерменджиев. Каква е тази шуробаджанащина? Аз не предлагам треньор на Славия, а такъв, който е побеждавал нашия отбор. Киров има качествата да води България. Трябват ни нови хора".

"И аз мога да стана Треньор на годината в България с футболистите на Лудогорец. Ако съм треньор на Лудогорец, с тези играчи, с които разполагаше Дерменджиев, една точка нямаше да загубя в нашия шампионат. Щях да стана номер едно безапелационно", заяви Стефанов пред Гонг.