Националният отбор на България ще победи Унгария в плейофите за Евро 2020. Това предсказа гадателката Теодора Стефанова.

Мачът ще се играе на 26 март от 21.45 часа в София. Победителят от двойката ще срещне Исландия и ли Румъния в директна битка за участие на шампионата на Стария континент.

"Националният отбор ни донесе още големи футболни емоции заради баража с Унгария в края на март. Мисля, че няма да ни бъде толкова трудно и ще победим на националния стадион "Васил Левски". За решителния мач после не виждам нищо, защото не знам кой измежду Румъния и Исландия ще ни е съперник. Но мисля, че отборът на Георги Дерменджиев ще се справи с Унгария. И то с Ивелин Попов в състава си".

"Мисля, че капитанът ще размисли и ще се върне, защото е нужен на отбора. Ще играе за честта на фланелката. Ивелин е умно и отговорно момче и съм сигурна, че ще вземе правилното решение, защото имаме огромния шанс за класиране на европейско първенство след 16 години. Въобще – чака ни една много динамична и позитивна година за българския футбол. Ще се работи много и ще има единение!", заяви Стефанова пред "Меридиан мач".