Трябва да се върнете обратно до Евро 2004, за да намерите за последно кога Българският национален отбор се квалифицира за голям турнир. Те бяха елиминирани на груповия етап, но кой може да забрави тяхното изпълнение през 1994 Световна Купа на Съединените Щати? България разочарова коефицентите за достигането на полуфинална фаза на състезанието и ако ви харесат техните шансове през 2021 Европейски Шампионат, може да вземете Bet365 бонус код наличен на JohnnyBet.

Също така, България още има работа, ако се класира за 2021 Европейски Шампионат. Те бяха избрани от тежката конкуренция съдържаща Англия, Чехия , Косово и Монтенегро. Щеше винаги да бъде трудно да завършиш над Англия и Чехия, плюс това незнайното ниво на Косово го направи наистина трудна група за Българите.

България финишира на четвърто място и въпреки че липсваха първите две позиции, те пак имаха шанс да се класират за турнира. Отборите които не успяха за Евро 2021 чрез стандартния път, пак имат шанса да играят в големия турнир благодарение на новосъздадената Национална Лига.

Хубавото нещо относно Националната Лига е че събира държави с подобно способности, така че всяка една има възможността да печели и да се класира на Европейски Шампионат. Представени като заместител на безсмислени международни приятелски срещи, България е взела цялото предимство на Националната Лига за да даде на себе си надежда за Евро 2021.

България беше изтеглена в Лига C в група с Норвегия, Кипър и Словения. Българите спечелиха 3 и загубиха 2 от техните 6 мача, за да завършат на второ място, само две точки зад норвежците и това беше достатъчно да уплътнят тяхното място за плейофите на Европейския Шампионат. Те бяха избрани в Path А с Унгария, Румъния и Исландия. България ще играе един извън полуфинал у дома срещу Унгария и въпреки, че не е лесно, е добър жребий.

Унгария се класира за Евро 2016, но завърши зад Чехия и Уелс в тяхната група за Евро 2020. Унгарците ще бъдат трудни за побеждаване, но с предимство че са в дома си. България има всеки шанс в прогресиране до финала, където ще срещне Румъния или Исландия за място на Европейския Шампионат догодина.

Ако България се класира за турнира, ще бъде в Група C или F. Ако те влязат в група C, България ще срещне Холандия, Украйна и Австрия, но нещата изглеждат далеч по трудни в Група F, коята включва Португалия, Франция и Германия. Истината е, че българските фенове няма да имат нищо против в коя група ще влязат, докато не се класират за турнира, да видят тяхната държава да играе срещу защитаващи шампиони и победители в огромен турнир. Това ще бъде нещо, което феновете трябва да видят.