Вицепрезидентът на БФС Емил Костадинов призна, че е огорчен от представянето на националния отбор в Лигата на нациите. "Лъвовете" не записаха нито една победа и с 2 равенства и 4 загуби завършиха на последно място в група 4 на лига "В" и изпаднаха в по-долната дивизия. Според Емо резултатите са лоши, като той индиректно намекна, че се обмисля смяна на селекционера Георги Дерменджиев.

"Слабо беше представянето ни в Лигата на нациите. В Ейре взехме една точка, която не ни върши никаква работа, защото изпадаме в по-долната група. Лично аз съм огорчен от цялостното ни представяне. Имахме и добри моменти, а в някои мачове нямахме и шанс. Но резултатите не са добри", смята Костадинов.

"Договорът на Дерменджиев изтича в края на месеца. Ще имаме събрание и ще преценим какво ще се случи оттук нататък. Аз нямам никаква нагласа дали той ще остане или ще си тръгне. Има един безспорен факт и той е, че резултатите не са позитивни. Но всеки си има гледна точка. Важно е Изпълкомът да реши какво точно ще иска от новия селекционер", каза още директорът пред "Мач Телеграф".

В последните дни усилено се спекулира с различни имена за нов национален селекционер. Смята се, че фаворит за поста е Илиан Илиев, но сред вариантите са и Николай Киров, Златомир Загорчич, Петър Хубчев и селекционерът на младежите Александър Димитров.