Красимир Балъков смята, че ако футболните национали надградят над работата в първите има мачове с Младен Кръстаич, имат шансове да се класират на европейско първенство. По наблюдения на бившия селекционер първенството в efbet Лига този сезон е оспорвано.

Ще се класира ли България за Евро 2024?

Ще успеем да се класираме!
Нямаме никакъв шанс!
Общо 1365 гласа

„Тази година първенството е интересно и равностойно. Наблюдава се тенденция за по-голяма конкуренция. Лудогорец обигра много нови състезатели и държи добро ниво“, сподели той пред БНТ.

Бившият полузащитник изрази и мнението си за употребата на ВАР по родните терени. „Някои са за ВАР, други са против. Системата не е на базата на виждания и тенденции, а на факти. Не трябва да бъде накъсвана играта. Тълкуването на ситуациите трябва да се изчисти. Самите съдии не владеят технологиите по най-добрия начин“, допълни той.

Бала е впечатлен от работата на Младен Кръстаич в националния отбор.

„Младен Кръстаич е правилният човек в правилното време. Той е балканец, който знае манталитета ни. България е в доста добра група. Унгария и Сърбия са доста силни отбори. Ако момчетата продължат, при всички положения имаме шанс да се класираме“, добави той.

Снимка: БГНЕС