Защитникът на България Валентин Антов не скри разочарованието си след равенството с Литва (1:1) в евроквалификациите. Бранителят заяви, че е трябвало повече спокойствие и креативност от лъвовете. Антов коментира и предстоящия мач срещу Сърбия, в който, според него, футболистите трябва да покажат 100% от възможностите си.

„Не успяхме да отбележим гол. Не започнахме убедително – отбелязаха ни гол от статично положение. Съвзехме се бързо и успяхме да отговорим. Трябваше да продължим да натискаме и да покажем повече спокойствие и креативност, а не само да центрираме, когато нямаме достатъчно хора в наказателното поле“, обобщи бранителят.

„Имахме няколко положения, които можеха да влязат, но не ни върза. Трябваше да покажем повече, за да стигнем до победата“.

„Сърбия е много силен отбор. Всички трябва да сме професионалсти, да бъдем заедно и да сме готови за следващия мач. Длъжни сме да покажем 100% от нашите възможности. С повече желание, ако не друго, да играем срещу Сърбия“, завърши бранителят.

Снимка: БГНЕС