Утре от 21:45 ч. сръбският национален отбор по футбол ще играе двубой от четвъртия кръг на квалификационната група G за Европейското първенство срещу България в Разград, а селекционерът Драган Стойкович Пикси имаше най-голямо главоболие в офанзивен план, където потенциалът беше значително намален поради отсъствието на основните нападатели и плеймейкъри. 

Въпреки че Предраг Райкович беше на вратата срещу Йордания, ясно е, че Ваня Милинкович Савич ще се завърне на поста първи вратар. Защитната линия ще бъде напълно променена, така че Никола Миленкович и Страхиня Павлович се очакват отзад с Неманя Гуделя, който ще бъде в центъра на защитата, съобщи сръбският вестник "Телеграф", цитиран от "Труд". 

Филип Костич ще е до едната аут линия, докато Андрия Живкович ще бъде от другата страна. Най-важни в тази формация са задните халфове, които ще трябва много да помагат на защитната линия. От средата Саша Лукич трябва да има най-големите дефанзивни задължения, докато Иван Илич ще опрерира и в защита, и в нападение.

Сергей Милинкович Савич ще мисли малко за дефанзивни и повече за атакуващи решения, защото сърбите ще търсят гола в България. Организатор на играта по подразбиране е Душан Тадич, който ще премине от офанзивния център към лявата страна, където е най-опасен.

При отсъствието на Влахович, Йович и Митрович, основната тежест в атака ще падне върху Деян Йовелич, голмайсторът с две попадения срещу Йордания в последната контрола на тима.