Легендата на българския футбол Андрей Желязков бе склонен да сподели вижданията си относно игрите на националния отбор при наставника Младен Кръстаич.

"От доста време нещата в националния отбор не са се променили. Буксуваме. Принципно съм за подмладяването при Младен Кръстаич, но трябва опит и класа. Доста от младите футболисти са пренавити. Отделно от това рано отивам извън граница, а не се застояват навън. У нас вкарат гол, два и се главозамайват. Не сме европейски отбор. Изоставаме от големите отбори. Не попиваме от балканския манталитет. Виждате нашите братя Хърватска и Сърбия какво правят. Не съм против чуждестранните треньори, но помните последните големи победи бяха срещу Холандия и Швеция. Начело беше Петър Хубчев май а...? Талантите от школите стигат до едно ниво, и дотам" каза Жужо пред BgDerby.com.

Бившият футболист на холандския гранд Фейенорд коментира и благотворителната среща "Мач на надеждата" организирана от Стилян Петров.

"Изключителна инициатива на великия Стилян Петров. Ще се съберат доста средства за много хора, които се борят с тази коварна болест. Стадионът ще е пълен. Вече се сдобих с билети и ще съм на трибуните. Дано има още такива мачове за подпомагане на хората в нужда" завърши Андрей Желязков.