"Много е разочароващо, такива мачове трудно се преглъщат след като трябва да разгромиш противника, а накрая губиш две точки", коментира старши треньорът на Черно море Илиан Илиев след равенството 1:1 при гостуването на Хебър в Пазарджик в двубой от 17-ия кръг на футболната Първа лига.

"Съжалявам най-много за усилията на футболистите. Бяхме по-добрият отбор във всяка ситуация, футболистите бяха изключително концентрирани и съжалявам най-много за тях, че изпуснахме две точ, вместо да си тръгнем с убедителен резултат. Това ни е стара слабост да не можем да затваряме мачовете", добави Илиев пред телевизия Diema Sport.

"Ние и през първото полувреме имахме две ситуации, при които наш играч излизаше сам срещу вратаря. Показахме малко неувереност пред гола, но го има и това във футбола. За нещастие ни се падна за нас", каза още Илиан Илиев.

Попитан за ситуацията около националния отбор по футбол и предстоящото домакинство на Унгария, селекционерът на представителния тим на България заяви:

"В момента мислех само за нашите мачове на Черно море, футболистите ги изиграха добре. Пак повтарям, че резултатът днес е разочароващ предвид усилията и играта на отбора.

Естествено, че това, което се случва няма как не влияе на нас и всички в България, а не само на нас. Надявам се скоро да се знае къде, как и да започнем нормално да се настройваме за мача. В такава ситуацията, в която се намира националният отбор, да играеш без помощта на публиката или да се създаде ситуация около стадиона, ще бъде неприятно."