Бившият административен директор в ЦСКА Милко Георгиев за пореден път нападна БФС след скандалите около евроквалификацията България – Унгария, която е пред провал заради липсата на стадион, който да я приеме.

Така!

Явно този път пияните човечета се наиграха! Години наред го караха на компромиси, я Фончо ще звънне на някой кмет, я някоя заплаха към някой дребен чиновник и нещата си вървяха! Е, този път се набутаха сами в капана от конюнктурни игрички!

Сега какво следва? Ако УЕФА реши да изхвърли не само националния отбор, а и клубните от участия в ЕКТ, това ще е логичен завършек на управлението на тези покемони!

Тези, които следят събитията знаят, че винаги съм смятал, че само някакъв подобен катарзис може да ги изгони от всичко общо с футбола у нас!

Да, вероятно сега ще хвърлят всичката помия на която са способни върху Бербатов и екипа му, но хората знаят и виждат за какво иде реч!

Е, Бобка? Изтрезня ли вече? Сега в какъв цикъл си? Лече, нали все си отворен, няма ли да ни заклеймиш пак с някоя от твоите селски хитринки?

Емо, ти ще мъцнеш ли нещо?

Сега ви остана само едно-да кажете „ИЗВИНЯВАЙТЕ“ и дим да ви няма!“, написа Георгиев във фейсбук.