Вратарят на българския отбор Даниел Наумов смята, че тимът като цяло заслужава добро представяне за играта си днес в Лесковац. Последната квалификация в група "G" завърши 2:2 - резултат, който изпрати Сърбия на европейските финали. Българският тим остава без победа в кампанията, но днес беше на 8 минути от това да я постигне. По сходен начин се разви и срещата с Унгария, когато другият класирал се от потока тим се добра до точката секунда преди последната съдийска свирка, предаде БТА.

"Както се получи на предния мач, допуснахме изравнително в края на срещата. И въпреки това смятам, че можем да се поздравим за доброто лице, което показахме", започна Наумов.

След сравнително слаба първа част, българите взеха инициативата през втората и доминираха в големи периоди. "На полувремето сменихме така някои тактически неща. Треньорът даде някои наставления за стратегията и това е, което променихме. Дали "отлепяме ютията" вече трябва да попитате треньора. Но смятам, че доста повече време трябва да се гледа, за да се каже такова нещо и да изиграем повече мачове на такова ниво. Ние в съблекалнята съжаляваме, че не спечелихме последните два мача. Но мисля, че наистина може да се търси някакъв оптимизъм. И се надяваме българската нация да бъде обединена около футбола“, завърши вратарят на България.