Бившият нападател на Левски, Ювентус и Манчестър Сити - Валери Божинов, има нова роля. Божигол стана първия официален посланик на националния отбор на България по мини футбол, похвалиха се от Българска асоциация мини футбол.

Уважаеми приятели, имаме честта да обявим официално първия посланик на националния тим на България по мини мини футбол и това е Валери Божинов!

Валери Божинов е играл за грандове като Ювентус и Манчестър Сити. Опитът му в националния отбор също е повече от солиден.

От позицията си на един от най-популярните българи той ще даде още повече видимост и интерес към мисията на нашия национален тим.

Божинов вече посети последния лагер-сбор на националите и с огромния си опит е един безценен мотиватор за селекцията на треньора Николай Михов.

Благодарим много на Валери за желанието да помогне за развитието на мини футбола в България и времето, което отделя в тази посока!

„Искам с моя опит да помогна на отбора и му желая успех от все сърце на Европейското първенство в Сараево“, заяви той!“, гласеше съобщението.

Снимка: Lap.bg