Във Ферари не са нужни промени и няма нужда от изпадане в паника, категоричен е босът на отбора Матиа Биното, въпреки издънките до момента през сезона. 

Шарл Льоклер почти изгуби шансове за титлата, след като е загубил над 100 точки заради проблеми с техниката и стратегически грешки на тима. Още 32 точки профука монегаскът след свои неточности. 

Върхът бе в Унгария, където Макс Верстапен спечели, макар и да стартира 10-и, а двете коли на Скудерията дори останаха извън подиума. 

„Тук не става въпрос за лош късмет, но и промени не са нужни. Просто трябва да продължим да се учим, да работим и да трупаме опит. Разбира се има неща, които трябва да проучим защо се получават, но ако погледнем първата част от сезона няма нужда от промени“ заяви Биното. 

Бившият пилот на отбора Фелипе Маса пък призова Льоклер да бъде търпелив и да не създава вътрешни проблеми, защото това ще навреди още повече. 

„Ако той започне вътрешни битки, това няма да помогне на отбора. Независимо, че няма да е доволен от случващото се, не трябва да се забравя, че във Франция той изпусна победата поради своя грешка. Трябва да остане професионалист, независимо че отборните грешки са повече от неговите“ каза бразилецът.