Босът  на Ред Бул Кристиан Хорнър отхвърли слуховете, че може да застане начело на Ферари, след като Скудерията се раздели с Матиа Биното. 

Това бе едно от имената, които се спрягаха за Черните кончета, но англичанинът е категоричен, че изобщо не е изкушен от това да застане начело на Ферари, въпреки известната несигурност около неговия тим след смъртта на основателя Дитрих Матешиц. 

„Не, не съм изненадан от раздялата с Биното. Те действат по този начин, като той е 6-ият бос, срещу когото съм се изправял, откакто съм в Ред Бул. Те наистина имаха много силна кола през последния сезон и бяха конкурентни, но допуснаха и много грешки“ коментира Хорнър. 

„Аз съм напълно отдаден на Ред Бул. В отбора съм още от началото и връзката помежду ни е много сериозна“ добави босът на Биковете, които спряха доминацията на Мерцедес при конструкторите след 8 поредни титли за съперника, а при пилотите Макс Верстапен бе просто от друго измерение. 

Според шефа на Макларън Зак Браун раздялата с Биното е била пресилена, тъй като той е свършил много добра работа. Очакванията си новият бос да Фредерик Васьор, който досега бе начело на Алфа Ромео.