Пилотът на Ферари Шарл Льоклер е категоричен, че Ред Бул може и да имат предимство в началото на сезона, но титлата за Скудерията е напълно възможна.   
Новата кампания във Формула 1 стартира тази неделя в Бахрейн, а Черните кончета се надяват да бъдат доста по-конкурентни на съперниците в сравнение с 2022-а, когато започнаха силно, но след серия грешки още в средата на сезона изостанаха сериозно.  
 
„От това, което виждам Ред Бул изглеждат малко напред. Сезонът обаче е дълъг, а нашата цел без никакво съмнение продължава да бъде да спечелим титлата“ заяви Льоклер на пресконференция.  
 
„Уверен съм, защото в Маранело работят страхотни хора и това се вижда от големите стъпки, които направихме през 2021 и 2022. Миналата година допуснахме твърде много грешки и го знаем, но останахме честни пред себе си в стремежа да сме по-добри този сезон“ добави той.  
 
„Ясно е, че се стремим да бъдем шампиони. Дори и да започваме с известно изоставане в сравнение с Ред Бул съм уверен, че можем да наваксаме“ каза още Льоклер.