Отборът на Алфа Таури разкри новото си име само няколко седмици преди старта на новия сезон във Формула 1. 

Дъщерният тим на Ред Бул носеше името на модния бранд в последните 4 години, но след промяна на ръководството и променена философия, сменя и името си в стремежа да стане по-конкурентен. 

Отборът вече ще се казва „Visa Cash App RB”, след като гигантът Виза подписа многогодишен договор като партньор на Ред Бул, като логото на компанията ще се подвизава на автомобилите и на двата отбора. „Cash App” e финансово приложение. 

Какви ще бъдат цветовете на отбора ще стане ясно на 8 февруари на представянето на новата кола в Лас Вегас. Пилоти на отбора ще бъдат Юки Цунода и Даниел Рикардо, които завършиха силно миналата година и бяха близо да приключат на 7-о място като отбор. 

От новия сезон тимът ще бъде ръководен от бившият спортен директор на Ферари Лоран Мекис, след  като Франц Тост се оттегли след края на миналия сезон. 

Преди няколко седмици Алфа Ромео обяви, че вече ще се казва „Stake F1 Team Kick Sauber”, а сега това направи и Алфа Таури.  

Представянията на отборите стартират на 5 февруари, като до момента единствено Хаас не обявил дата, на която ще покаже новата кола.