Бившият тим на Алфа Таури стана поредният, който представи новата си кола за сезона във Формула 1. 

На специално събитие в Лас Вегас, отборът, който вече се казва „Виза Кеш Ап РБ” разкри автомобила, който е в нови цветове в сравнение с тъмносиньото, което доминираше. 

Даниел Рикардо и Юки Цунода ще бъдат в болиди в класическо синьо и бяло, като има и леки червени елементи. 

На церемонията имаше изпълнение на звездата Кендрик Ламар, а надеждите на пилотите са за още по-сериозно подобрение, което да продължи тенденцията от последните състезания от миналата година. 

„Мисля, че това е още една стъпка напред и не става въпрос просто за платформа на Ред Бул. Целта е да се борим за предните позиции и определено сме с усещането, че имаме какво да доказваме” заяви Рикардо, макар че тимът ще продължи да бъде приеман като по-малкия отбор от групата на Ред Бул. 

От този сезон тимът ще бъде и с нов шеф, след като дългогодишният бос Франц Тост се оттегли и бе заменен от бившият спортен директор на Ферари Лоран Мекис. Наскоро бяха потвърдени и три сериозни имена, които също ще работят за развитието на колата. Тим Грос става главен технически служител, Алан Перман ще бъде състезателния директор, а Гийом Кателани ще е заместник технически директор.