Британската сензация Оливер Беарман се надява, че с представянето си в Саудитска Арабия ще получи възможност да кара във Формула 1 за постоянно през 2025-а. 

18-годишният пилот замени по спешност Карлос Сайнц и на трудното трасе в Джеда стигна до 7-ата позиция, опазвайки се и от инциденти, с което си спечели и много похвали. 

Предвид това, че голямата част от пилотите са с изтичащи договори в края на сезона, ще има доста свободни места и на Беарман му се иска да има шанс да седне в колата на Хаас, предвид връзките на американския отбор с Ферари. 

„Не знам какво повече бих могъл да направя, защото няма да бъда във Формула 1 до края на годината. Затова и целта ми бе да се представя по най-добрия начин сега. Мисля, че се справих добре и това, което ми остава е да продължа да натискам във Формула 2 и да стискам палци“ заяви Беарман. 

През миналия сезон той вече кара в 2 свободни тренировки за Хаас, като това ще се случи и по-късно през тази година. „Имам доста проби с Хаас, така че очаквам да продължа да изграждам отношения с тях,и да трупам опит с колата и се надявам, че вратата може да се отвори за мен там през 2025-а, което би било фантастично“ добави той.