Галерия
Пейдж Спиранак защити правото си да бъде сред елита на голф състезателките. 22-годишната красавица, която събира мъжките погледи с големите си гърди, е недоволна, че всички я възприемат като потенциален сексуален обект, а не гледат нейните спортни заложби. Пейдж има намерение да печели професионални турнири и се надява на нея вече да се гледа сериозно.

За момента Пейдж Спиранак е аматьор, но има мечта да заиграе в LPGA (професионалната лига на голфърите). Освен, че е много добра със стик в ръка, показва, че може да изпълни със съдържание и най-голямото деколте.

В пола или панталон, нейното дупе винаги е добре подчертано. Нещо, към което не може да остане безразличен нито един мъж, пък и не малко дами, които само могат да завиждат на подобно природно изящество. Въпреки голямата доза сексапил, която притежава, състезателката предпочита да говори за спортните си постижения и за очакванията си за следващите състезателни години.

- Не обръщам внимание на коментарите. Знам защо идват те: аз постигам резултати, но сравнени с тези на най-добрите в голфа, те са много далеч. Ще се опитам да се развия и да се кача на следващото ниво. Радвам се, че постигам добри професионални резултати, на турнирите вече показвам подобряване на спортната си форма. През последните няколко месеца бях доста напрегната в очакване на добрите си постижения, но сега мога да кажа, че съм много щастлива от представянето си.

На турнира Ladies Masters в Дубай се изявих страхотно с изключение на последния удар от първия кръг, който попадна във водата. Във втория кръг се надявам да продължа да играя по моя си начин, без излишно напрежение - разказва апетитната голфърка. Тя се надява съвсем скоро да започне да играе и на по-високо ниво и да докаже, че може здраво да държи стика.

Пейдж Спиранак е от Монюмънт, Колорадо. В момента си проправя пътя за професионалните турнири в САЩ, но заради завидните си форми попада по-често в еротични страници и сайтове, отколкото в спортните новини.

Тя има 85 000 последователи в Instagram, където може да я видите под името Paige.Renee. В първия ден, в който се регистрира в Twitter, блондинката събра 1100 последователи. Нещо, на което могат да завидят доста по-именити спортистки.

Състезателката стана голяма звезда с видео, което нейният колежански отбор пусна в YоuTube. То е гледано от над 1,5 милиона души и показва големите й гърди и стегнато дупе, което вече се превърна в мечта на половината човечество. Сега състезателката сама качва свои клипове в Интернет, където изцяло залага на добрите си попадения със стика. За нейно щастие и чисто спортните й клипове се радват на сериозен интерес, като най-гледаните са били отваряни над 2 милиона пъти. Именно този факт действа успокояващо на изгряващата звезда, че може да разчита и на сериозни коментари относно нейната персона.

В гимназията Пейдж е била гимнастичка и е тренирала по 38 часа на седмица, но впоследствие решава да се концентрира изцяло върху голфа. Именно благодарение на прекараните часове в спортната зала по гимнастика Спиранак е успяла да извае божествено красиво тяло, което й помогна в голяма степен да постигне световна слава. Нищо чудно да завалят финансово изгодни предложения за снимки в еротични списания. Все пак голфърката продължава да се надява да става по-известна със спортните си резултати.

Едно е ясно - засега интересът към нея е предимно като обект на мъжките фантазии, а не към точността й в целенето на правилната дупка на голф игрището. Дали ще стане женският вариант на Тайгър Уудс, или ще остане в мокрите фантазии на такива като него, ще покаже времето.