Антъни Джошуа защити титлата си на световен шампион по бокс в тежка категория, но получи доста критики за представянето си срещу Карлос Такам.

Световният шампион на WBO в тежка категория Джоузеф Паркър не бе никак впечатлен от Джошуа. 25-годишният боксьор от Нова Зеландия дори се присмя на непобедения до момента Ей Джей и го категориризира като “средняк с големи размери”. 

“Колкото повече го гледам, толкова повече искам да се бия с него. Искам го от много време, но чакаме да ни дадат добра оферта. Колкото повече го гледам, толкова повече си казвам “Мамка му, ако се бия с него, ще го нокаутирам”, заяви Паркър пред New Zealand Herald. 

Самият Такам пък нападна реферите на мача. "Не знам защо реферът спря мача! Аз уважавам Антъни, но не мога да си обясня решението на съдията, Джошуа също не е доволен. И той не знаеше защо прекратиха срещата. Въпреки това уважавам решението - Антъни е шампион!"

"Уважавам и британските фенове, които са невероятни. Щастлив съм, че се боксирах тук. Искам реванш. Дадоха ми само 12 дни, за да се подготвя да се бия с шампиона. Убеден съм, че ще спечеля реванша. Искам да се боксирам отново с него, защото той е велик шампион“, допълни Карлос Такам.